FOTO: www.adriannastase.ro

În continuarea cercetărilor în cauza privind incidentul petrecut, în seara zilei de 20.06.2012, referitor la tentativa de suicid a lui Năstase Adrian, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu echipa operativă, au finalizat, în dimineaţa zilei de 21.06.2012, în jurul orelor 300,  cercetarea la faţa locului.

Cu acest prilej, au ridicat două obiecte de vestimentaţie (cămaşa şi maieul) pe care acesta le purta în momentul producerii incidentului, arma folosită, respectiv un revolver SMITH &WESSON, calibru 38 special şi proiectilul provenit de la focul de armă tras, în privinţa acestora din urmă fiind dispusă expertiza balistică.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, a fost sigilată încăperea  în care se aflau armele deţinute. Astăzi, 21.06.2012, în jurul orelor 1200, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au procedat la  desigilarea încăperii, în vederea predării armelor Serviciului Arme din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Totodată, în prezent, sunt în derulare audieri ale personalului medical care au acordat îngrijiri la faţa locului, precum şi ale echipei de poliţişti care au comunicat mandatul de executare a pedepsei.

De asemenea, au fost solicitate Spitalului de Urgenţă Floreasca acte medicale  privind diagnosticul postoperatoriu.

Leave a reply