Preotul Florin Vasiloni, fost director al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, continuă ascensiunea sa politică, devenind vicepreședinte al PSD Diaspora și coordonatorul PSD Ungaria.

Organizaţia PSD Diaspora va susţine Conferinţa de înfiinţare a Filialei PSD Ungaria. Conferinţa va avea loc vineri, 22 iunie, ora locală 17,00. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură ‘Gheorghe Dulau’ din Micherechi – Gyula.

Micherechi (Mehkerek) este singura localitate cu populaţie majoritar românească din Ungaria, iar Casa de Cultură ‘Gheorghe Dulau’ este singura instituţie culturală în limba română din Ungaria.

Din partea conducerii centrale a PSD va participa Deputat Cristian Rizea, Preşedintele PSD Diaspora, precum şi alţi demnitari şi oameni politici, din România şi Ungaria. Evenimentul este organizat cu sprijinul lui Florin Trandafir Vasiloni, Coordonatorul Filialei PSD Ungaria; Vicepreşedinte PSD Diaspora.

Inaugurarea filialei PSD Ungaria reconfirmă interesul Partidului Social Democrat pentru românii care trăiesc în afara ţării.

Comments

  1. Ovidiu Dobronauteanu says:

    Preotul Florin Vasiloni va dovedi si in aceasta pozitie politica, de sef al Filialei pt.Ungaria a PSD-ului,ca va face treaba,asa cum a facut in orice loc a fost!

    1. lukulescu says:

      preotul Florin Vasiloni ar fi bine sa boteze copilasii si sa tina slujbele la biserica pt ca aici in ungaria nu prea au nevoie de Psd si politica sa. situatia comunitatii de aici este alta decit o vede politicienii si preotii. dar mai este un preot aici : Manuila Siluan ! poate se ajuta reciproc.

Leave a reply