Breaking News
Home / Banat / Inspecția judiciară a CSM la Judecătoria Oravița

Inspecția judiciară a CSM la Judecătoria Oravița

O echipă de inspectori ai Consiliului Superior al Magistraturii s-au aflat zilele trecute la Oravița. Se pare că CSM are în vizor activitatea judecătorului Lucian Popuț, în special aspecte relevate de ancheta DNA împotriva avocatei Cerasela Nițu.

Lucian Popuț a fost președintele Judecătoriei Bozovici. Procurorii DNA au interceptat mai multe discuții ambientale și înregistrări telefonice dintre Cerasela Nițu, investigatorul sub acoperire și judecătorul Popuț din care a reieșit că acesta ar fi încălcat grav statutul magistratului. Cum aceste discuții au ajuns și în presă CSM s-a sesizat și a început o cercetare prealabilă a judecătorului.

Cum Judecătoria Bozovici s-a desfințat, judecătorul Lucian Popuț a fost transferat la Judecătoria Oravița. Însă CSM a continuat monitorizarea acesteia și chiar a trimis zilele trecute o echipă de inspectori care să cerceteze activitatea acestei Judecătorii.

 

About admin

Check Also

Alex Pelici e noul antrenor al Mioveniului!

Foarte dinamică şi suprinzătoare, cu meciuri deschise oricărui rezultat şi mutări-surpriză din partea cluburilor, Liga …

Lasă un răspuns