Peste 200 de oameni l-au aşteptat astăzi în cartierul Măgura pe candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Bocşa. Acţiunea de astăzi a demonstrat că Eugen Cismăneanţu se bucură de mare simpatie şi în rândul oamenilor simpli, al nevoiaşilor, cărora le-a promis o viaţă mai uşoară după data de 10 iunie.

Locuitorii cartierului Măgura l-au primit cu braţele deschise pe Eugen Cismăneanţu şi spun că îşi doresc un primar al tuturor bocşenilor, aşa cum se recomandă candidatul PDL, şi nu un edil care le promite marea cu sarea în campania electorală, iar apoi nu mai calcă pe la ei, aşa cum este cel în exerciţiu. Economist de profesie, Eugen Cismăneanţu e cunoscut de toţi bocşenii drept un om cu suflet mare după ce a pus bazele Fundaţiei Umanitare Triumful Inimii, care, începând cu anul 2003, a ajutat peste 10.000 de locuitori ai oraşului şi oferă educaţie unui număr de 100 de copii.

 

Eugen Cismăneanţu este tânăr, urmează să împlinească 30 de ani, vorbeşte două limbi străine, e căsătorit, are doi copii şi, cel mai important, are soluţii pentru Bocşa de mâine. Candidatul PDL pentru Primăria Bocşa şi-a expus priorităţile, care-i vizează pe toţi cetăţenii oraşului, din toate categoriile sociale şi fără a ţine cont de etnie. Cismăneanţu nu le-a vândut oamenilor iluzii, ci le-a promis lucruri simple, pe care ar fi trebuit să le aibă şi până acum: drumuri, reţea de apă şi canalizare, curăţenie, locuri de muncă. Dacă pentru alegerile locale din 10 iunie Cismăneanţu ar mai putea avea încă emoţii, deşi sondajele îl dau ca favorit, un lucru e cert: Cartierul Măgura votează cu el, drept dovadă, în geamul fiecărei case se află afişul său electoral.

 

 

Comments

  1. Domnule Cismaneantu…dar pe mama ta de ce o tii sa munceasca in tari straine pentru a pune ceva pe masa familiei avand in vedere k are o varsta destul de inaintata…???? Din „inima”???

Leave a reply