Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au dispus trimiterea în judecată a inculpatului MANEA MARIN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 28.06.2011 inculpatul Manea Marin, în timp ce se afla la volanul unui autovehiculul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum precum şi a oboselii acumulate ca urmare a parcurgerii traseului de la Bucureşti la Lugoj, a lovit şi accidentat victima H.V., ce se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers pe o bicicletă, în urma leziunilor suferite, survenind decesul acesteia.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Lugoj.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului BUZDUGAN CONSTANTIN-FABIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 21 noiembrie 2011, în jurul orelor 0100, inculpatul Buzdugan Constantin-Fabian a condus un autoturism pe un drum public din judeţul Timiş, fără a poseda permis de conducere. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Deta.

Leave a reply