Bucureşti, 25 martie 2012  – BCR Leasing a prezentat oficial echipa cu care va concura în sezonul 2012 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, formată din: Valentin Porcişteanu, campion naţional absolut în 2011, Edwin Keleti, campion naţional de raliuri Grupa A în 2010, Alexandru Filip, vice-campion naţional, grupa A şi câştigător la clasa A în 2009.

Consilierea tehnică a echipei BCR Leasing Rally Team este asigurată de Colina Motors, participant cu tradiţie în campionatul naţional de raliuri.

După zece ani de activitate pe piaţa românească, BCR Leasing ştie că experienţa este un atu important în câştigarea oricărei competiţii. De aceea a ales sportivi cu experienţă şi a format o echipă al cărei obiectiv principal este performanţa. BCR Leasing este prima companie de leasing care participă în Campionatul Naţional de Raliuri cu o echipă proprie, continuând astfel să probăm o atitudine pe care o avem constant în business şi care are la bază indrazneala, curajul de a merge pe drumuri neexplorate de ceilalţi, capacitatea de a privi lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi de a fi astfel cu un pas înaintea vremurilor”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

În avanpremiera Campionatului Naţional de Raliuri, piloţii „Echipei de Raliu BCR Leasing” au fost provocaţi la o competiţie digitală de către conducători auto pe trasee care nu necesită carnet: campioni ai jocurilor pe computer. Evenimentul de lansare a noii echipe,– a folosit conceptul de LAN Party, având formatul unui maraton al jocurilor pe computer, în cadrul căruia membrii BCR Leasing Rally Team au fost provocaţi la prima lor competiţie în această formulă în etapa digitală a raliului.

Valentin Porcişteanu, campion naţional absolut, va pilota un Mitsubishi EVO X R4, la clasa 2, avându-l în dreapta pe Dan Dobre, alături de care a câştigat titlul naţional. „În 2011, după opt ani de muncă, am reuşit câştigarea titlului de Campion Naţional Absolut. Este o performanţă remarcabilă, fiind cu această ocazie cel mai tânăr campion naţional de raliuri din toate timpurile – la 28 ani. Pe lângă asta, ne bucurăm că după o pauză de trei ani, am reuşit să demonstrăm că cea mai înaltă treaptă a podiumului poate fi ocupată şi de un echipaj român şi acest lucru ne dă încredere că putem continua în acest ritm. S-a dovedit de fiecare dată că în motorsport nu se poate face performanţă decât atunci când ai alături parteneri puternici. Prin acest parteneriat, împreună cu BCR Leasing, Colina Motorsport, Pirelli Tyre şi Vallino, avem încrederea că putem obţine rezultate foarte bune în sezonul competiţional 2012, dar şi în viitoarele ediţii ale Campionatului de Raliuri al României.

Alexandru Filip şi Bogdan Iancu, ocupanţii poziţiei secunde ai Clasei 5 şi ai locului al treilea la Clasa 2WD anul trecut, vor concura cu un Renault Clio R3 Maxi EVO, la Clasa 5. „Sunt foarte încântat, dar mai ales onorat pentru că am fost invitat să fac parte din BCR Leasing Rally Team. Consider acest moment un nou început şi vreau, împreună cu copilotul meu, Bogdan Iancu, să ne ridicăm la nivelul de profesionalism al oamenilor care se află în spatele acestei echipe. Munca şi încrederea lor ne obligă la rezultate sportive notabile în acest sezon competiţional. În acelaşi timp, mă bucur că încă un brand de notorietate se adaugă în portofoliul partenerilor echipajului nostru, alături de Orange, Renault, Michelin, Mobil 1 prin Star Lubricants şi Colina Motorsport.” – Alex Filip

Edwin Keleti îşi va relua locul la volan – de această dată avându-l în dreapta pe Botond Csomortani – şi va pilota un Mitsubishi EVO X, la Clasa 3, „Pentru mine 2012 este un dublu început de sezon: pe de o parte voi concura alături de un copilot nou, Boti Csomortani, pe de altă parte împreună vom reprezenta un nume foarte greu şi respectat, şi anume BCR Leasing. Ne dorim mult ca acest parteneriat să fie un succes, atât sportiv, cât şi de imagine. Este foarte bine ca o companie de această anvergură s-a alăturat sportului nostru. Aceasta demonstrează importanţa interconexiunii dintre zona de business şi cea de sport. La acest capitol, ne propunem să intrăm în top 6 al clasamentului general şi top 3 al clasei 3, alături de excelenta echipă tehnică de la Colina Motorsport, condusă de George Şerban, pneurile de competiţie Pirelli, care au fost parte integrantă a succesului din ultimele sezoane şi Star Lubricants, importator Mobil 1. ” – Edwin Keleti

Colina Motorsport a conceput acest proiect vizând obiective îndrăzneţe: „Cei care ne cunosc ştiu că suntem – <Pasionaţi de maşini, inspiraţi de performanţă!> – aşa cum afirmă şi sloganul nostru. Asemeni tuturor celor implicaţi în acest proiect, avem o pasiune comună şi ţintim întotdeauna sus. De aceea suntem convinşi că BCR Leasing Rally Team este o echipă de succes şi sperăm că rezultatele pe care le vom obţine vor fi pe măsura obiectivelor pe care ni le-am propus – câştigarea titlului, atât la piloţi, cât şi la echipe. Mulţumim BCR Leasing pentru faptul că s-a alăturat acetui proiect şi urăm baftă echipajelor care vor lua startul săptămâna viitoare la Braşov.” – Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport

Campionatul Naţional de Raliuri – Dunlop 2012 are în calendar opt etape, patru desfăşurate pe asfalt şi patru pe macadam. La startul fiecărei etape se aliniază peste 50 echipaje, împărţite în clase, în raport cu capacitatea cilindrică, întocmindu-se un clasament individual general, pe clase şi pe echipe.

Calendarul competiţional 2012:

  1. Tess Rally – 30-31 martie, Braşov
  2. Raliul Timişoarei – 27-28 aprilie, Timişoara
  3. Raliul Bacăului – 25-26 mai, Bacău
  4. Raliul Clujului – 22-23 iunie, Cluj
  5. Raliul Sibiului – 20-21 iulie, Sibiu
  6. Raliul Aradului – 17-18 august, Arad
  7. Raliul Ţara Bârsei – 7-8 septembrie, Braşov
  8. Raliul Iaşiului – 5-6 octombrie, Iaşi

 

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o retea de unitati bine dezvoltata, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientata spre client, preocupata permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei.

Comments

  1. Hello! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Thank you!

Leave a reply