Home / REŞIŢA / Hoţi trădaţi de o gaură în gard

Hoţi trădaţi de o gaură în gard

    Luni, 12 martie a.c, în jurul orei 14.00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat de către o persoană care reclama faptul că două persoane de sex masculin au pătruns în curtea unui imobil.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoanele în cauză fiind prinse în momentul în care încercau să părăsească curtea imobilului printr-o gaura făcută în gard. În urma verificăriilor făcute la faţa locului, s-a constatat faptul că cei doi au escaladat gardul înprejmuitor având intenţia de a sustrage materialele feroase aflate în curte.

În urma celor constatate, jandarmii cărăşeni au întocmit numiţilor V.A., în vârstă de 16 ani, respectiv G.E. în vârstă de 33 de ani, ambii din mun. Reşiţa, actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de comiterea infracţiunilor de „Distrugere” şi „Tentativă de furt calificat”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor.

About admin

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns