Arhivă

Preluare: România de poveste: Semenic, paradisul pierdut VIDEO

21 comments
  1. Stoica Gruia ăsta e din Galaţi. Nu are nici o treabă el cu muntele şi cu Banatul. Chiar dacă există legislaţie din 2010 autorităţile locale nu fac nimic. Autorităţile locale probabil că au cu totul alte treburi(mă întreb ce a făcut Frunzăverde pentru Semenic/Herculane/Muntele Mic având în vedere că e şeful peste judeţ de mulţi ani). Felicitări Ioan Popa pentru ce a făcut la Văliug. Ar trebui lăsat să se ocupe de tot Semenicul pentru că a dovedit că vrea, că ştie cum şi că poate. Felicitări şi celor care au realizat emisiunea. Aşa se face jurnalismul !

    Sper ca la alegerile ce vor veni să reuşim să aducem pe unii capabili care vor, ştiu şi pot să facă ceva în Banatul montan.

    1. Este minunat ceea ce a reusit sa faca pentru Semnic si pentru noi in primul rand, oamenii de la poalele muntelui, Nelu Popa. Iubesc muntele si ma doare sufletul cand vad ce este sus pe Semenic, mai ales ca stiu cum era de vremuri. E pacat ca avem aici la doi pasi o comoara de care nu ne putem bucura. Nici noi, nici altii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts