Cei din PDL Arad au făcut o obsesie din a-l ataca pe Victor Ponta cred social democraţii arădeni.  Potrivit PSD Arad atacurile disperate ale pedeliştilor sunt motivate de consolidarea USL ca opţiune câştigătoare la alegerile parlamentare şi a lui Victor Ponta, ca soluţie clar profilată pentru funcţia de prim-ministru.

„În aceste condiţii, atacurile venite din partea lui Gheorghe Seculici, preşedintele PDL Arad, sunt nefundamentate şi au pe alocuri accente jalnice. Este desigur caraghios că acesta vorbeşte în presa arădeană privitor la comportamentul de demisionar al lui Victor Ponta, când cel care ar trebui să îşi dea demisia este chiar el – atât din funcţia de preşedinte de partid cât şi din cea de consilier judeţean. Dacă nu a demisionat după ce PDL şi-a bătut joc de români şi arădeni, printr-o guvernare coruptă şi incompetentă, ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte de vitrină al PDL Arad, după ce a fost umilit de propriii colegi. Dânsul este singurul preşedinte de partid care iese din sală când colegii săi decid candidaţii partidului la alegerile locale! Ar fi interesant dacă Gheorghe Seculici şi-ar număra propriile absenţe de la şedinţele CJA, înainte să vorbească despre chiulangii. Iar atunci când a participat la şedinţe, a fost de acord cu desfiinţarea judeţului Arad”, declară Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.
Potrivit liderului social- democraţilor arădeni, este incredibil că Gheorghe Seculici crede că un preşedinte de partid nu poate critica preşedintele Camerei Deputaţilor, pe motiv că preşedintele este o femeie, însă se pare că dânsul nu poate să facă diferenţa între galanteria relaţiei cu o fostă Miss România şi o relaţie între instituţii fundamentale ale statului.
„La final, ne vedem nevoiţi să explicăm din nou motivele foarte bine fundamentate pentru care parlamentarii USL, implicit ai PSD, protestează în Parlament. 1. Frauda parlamentară a Robertei Anastase la legea pensiilor, un caz extrem de grav, cu conotaţii penale, acoperit de puterea PDL. 2. Excesul angajărilor de răspundere ale Guvernului, care au redus Parlamentul la un rol decorativ. 3. Parlamentarii PDL nu au fost lăsaţi să voteze la asumările de răspundere ale Guvernului. 4. Caracterul ilegitim al majorităţii care susţine Guvernul, prin crearea UNPR, un partid care nu a participat la alegeri, constituit prin şantaj şi acordarea de avantaje unor parlamentari fără caracter. Parlamentarii USL nu se pot preface că se află într-un Parlament normal, când de fapt toate regulile democraţiei sunt călcate în picioare. Ei se vor întoarce la lucrările din plen când în Parlament se va instaura o atmosferă de normalitate”a mai precizat Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Leave a reply