Direcția Poliția Locală a municipiului Reșița transmite un comunicat de presă care efectiv spune tot, scutindu-ne de orice comentariu:

”Executând serviciul în data de 15.06.2017, polițiștii locali din cadrul Biroului Inspecție și Control al Direcției Poliția Locală a municipiului Reșița, în jurul orelor 10,50 au surprins un număr de trei tinere în Centrul Civic din municipiul Reșița, la pasajul subteran de pe str. I.L. Caragiale, două dintre acestea desenând pe pereții pasajului cu un spray de culoare neagră, încălcând astfel prevederile legale care interzic aceste fapte.

După identificarea celor două tinere, C. Ana-Maria și V. Cristina, ambele cu vârsta de 12 ani, cu domiciliul în Reșița, polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul minorelor pentru a informa părinții despre fapta săvârșită de fiicele lor. Aceștia au fost invitați la sediul instituției, unde li s-a adus la cunoștință prevederile legale ce au fost încălcate, fiind dispusă totodată măsura de aducere la forma inițială a pereților respectivi.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali, s-a constatat faptul că numiții V. Gheorghe și C. Ilie au procedat la refacerea pereții pasajului”.

Leave a reply