Maseorul si iubitorul de fotbal Gigi Roua a ramas in Valea Domanului, dar a schimbat doar perspectiva: acum priveste de langa Mircea Chivu.

Personalitatea sa o descrie cel mai bine Aura, fiica acestuia: ”As fi vrut sa nu scriu niciodata nimic….dar citesc tot felul despre tata si trebuie sa scriu. Acesta este tatal meu, Roua Gigi: nu „unul dintre” ci cel mai vechi-bun maseor pe care l-a avut Fotbalul. Eu nu stiu altul care sa isi fi dedicat mai bine de 40 de ani acestui sport sau unui singur club. Prin mainile lui au trecut multe generatii de sportivi, dar nu numai! Tata a fost un om frumos, cu un suflet mare, care a facut bine multora in afara stadionului. Este un exemplu de loialitate, perseverenta, dedicatie si truda! Indiferent de situatie, regim, divizie, antrenor, tata a fost acolo dedicat clubului CSM Resita! Eu nu cunosc multe exemple la fel….Au fost atatea generatii e drept, dar tuturor tata le-a acordat munca si timp, in detrimentul nostru celor de acasa. A fost un om glumet, cu sufletul mereu tanar, caruia nu i-a fost frica de nimeni si de nimic! Doar de Dumnezeu. Asadar, toti cei carora tata le-a acordat timp, va rog sa spuneti o rugaciune pentru sufletul lui! Pentru ca timpul lui s-a scurs.
Acesta este tata, o amintire placuta poate pentru unii, o mandrie pentru familia lui. Te iubim tati pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”
STTL

Leave a reply