Prima Pagina / Banat / Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontieră

Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Seeverin au descoperit 326 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în pragurile unui autoturism aparţinând unui cetăţean român. 

 În data de 04.03.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Caraş-Severin au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Astfel, pe DN 57, în apropierea localităţii Răcăşdia, a fost oprit în trafic pentru control un autoturism marca BMW, condus de un cetăţean român, în vârstă de 40 ani, dimiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă.

In urma verificării mijlocului de transport, s-au găsit 326 pachete de tigări marca „Ashima”, ascunse în lăcaşuri speciale amenajate în interiorul pragurilor autoturismului, pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă.

In cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările în valoare de 3.912 lei au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

About cristian.frant

Lasă un răspuns