Autoturismul primarului comunei Lăpușnicu Mare, județul Caraș-Severin, a fost incendiat, după ce Ion Lala a făcut pană și și-a lăsat mașina pe marginea drumului, polițiștii deschizând un dosar penal pentru distrugere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin, mașina a fost incendiată, luni după-amiază, pe DN57B, între localitățile Anina și Bozovici.

Ion Lala a făcut o pană la roata stânga-spate și pentru că nu avea alta de rezervă, a decis să plece la Bozovici după o roată de schimb, lăsându-și mașina pe marginea drumului.

Însă, când s-a întors, primarul din Lăpușnicu Mare a găsit autoturismul în flăcări.

Pompierii au reușit să stingă incendiul, însă interiorul a fost distrus aproape în totalitate.

Polițiștii au observat că geamul de la portiera din dreapta față a fost spart, iar înăuntru a fost găsit un recipient de plastic ce mirosea puternic a benzină.

Ion Lala le-a declarat oamenilor legii că nu bănuiește pe nimeni.

„A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

Ion Lala, primarul din Lăpușnicu Mare, a fost interceptat, în urmă cu doi ani, într-un dosar DNA în timp ce discuta cu fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cum să-i asigure voturile lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Leave a reply