#Jandarmii_montani au intervenit în sprijiniul unui grup alcătuit din peste 40 de copii, cu vârste de aproximativ 12-13 ani, deoarece autocarul cu care se deplasau spre stațiunea Semenic, județul Caraş-Severin, nu mai putea continua deplasarea din cauza stratului mare de zăpadă depus pe drum.

Misiunea #jandarmilor a fost anevoioasă, drumul dintre pasul Prislop și stațiunea Semenic fiind închis, dar toții copiii au ajuns în #siguranță la cabana din Semenic, unde aveau rezervată cazarea pentru a-şi petrece vacanța.

Opt copii au fost transportați de către #jandarmii_montani cu autovehiculul din dotare, aceştia nefiind echipați corespunzător de iarnă.

Tronsonul de drum nu a fost încă redat circulației, fiind închis începând cu ora 9.45. Până la această oră s-a reuşit curățarea unei singure benzi de mers.

Pentru a evita situații de acest fel, care pot avea finalitate tragică, #Jandarmeria_Montană vă recomandă să evitați orice deplasare fără a vă informa temeinic despre condițiile meteo şi starea drumurilor de pe traseul ales. #Viața_are_prioritate! #La_fel_si_siguranta!

 

Leave a reply