Afis FINAL - AngelTeatrul de Vest Reşiţa prezintă, duminică, 30 octombrie, la Palatul Cultural, de la ora 19.00, drama „ANGEL”, de Bonnie Anderson, traducerea – Monica Anastase, un spectacol de Laura Moldovan.

ANGEL” este un spectacol neobişnuit în peisajul dramatic reşiţean. Un spectacol special, în care, un început aparent lejer-umoristic evoluează spre o desfăşurare dramatică, dureroasă, a evenimentelor, cu o tensiune aproape insuportabilă, în care se strecoară şi gândul sinistru că, poate, sinuciderea este singura soluţie! În ciuda acestui fapt, a rănilor nevindecabile, a urii, a disperării personajelor, spectacolul reuşeşte să se transforme într-un imn dedicat puterii vieţii, capacităţii ei de a îndura şi de a păşi spre noi uşi deschise. Angel, un înger cu aripi frânte, învaţă să păşească peste un prag, dincolo de negura care o învăluie din trecut!

Distribuţia:Andrada Samoila, Roxana Olsanschi, Ana-Maria Cizler, Mihaela Teodora Winter, Marius Tudor, Razvan Ciocoi. 

Tot duminică, 30 octombrie, de la ora 11.00, la Paaltul Cultural:

Spectacolul pentru copii, „OMUL, CE POVESTE!”, regia artisitcă, scenografia şi costumele, de Dan Mirea.

În distribuţia: Marius Tudor, Andrada Florea, Robert Brage, Alex Negrea, Antonia Filip, David Goiceanu, Melisa Blănaru, Ana-Maria Căienar, Francesca Fântânariu.

Leave a reply