????????????????????????????????????

Peste 300 de parlamentari au votat de zori modificarea legii de organizare a Camerei Deputaţilor şi Senatului, prin care şi-au alocat o serie de indemnizaţii speciale pentru perioada în care vor ajunge pensionari, cele mai mari sărind de 1.000 de euro.

Proiectul a fost iniţiat de un deputat PSD, Anghel Stanciu, care a fost semnat de 255 de parlamentari. Ulterior, la presiunile societăţii civile, parlamentarii Partidului Naţional Liberal şi-au retras semnăturile de pe proiect, cu excepţia lui Radu Zlati. Deşi votată cu maxim tupeu, după ce se văicăreau cu câteva săptămâni în urmă că n-ar fi de unde să se mai pună 42 de lei în plus la alocaţiile de stat pentru copii, legea va ajunge acum pe masa preşedintelui Klaus Iohannis. Din păcate, deşi este o nesimţire crasă a clasei politice, preşedintele Klaus Iohannis nu a avut nici o reacţie până acum cu privire la această mare hoţie (şi am verificat chiar acum până şi contul de facebook al preşedintelui)!

Citeşte mai mult:

Cum s-a transformat Parlamentul României în casa hoţiei

http://ro.blastingnews.com/politica/2015/06/parlamentul-romaniei-a-devenit-casa-ho-iei-00442999.html

Parlamentarii fură mult, blochează orice mişcare anticorupţie, şi îşi dau drepturi fără număr

http://ro.blastingnews.com/economie/2015/06/pensiile-nesim-ite-ale-parlamentarilor-in-cifre-00443071.html

Ce averi au cei ce au votat aceste pensii? Cititi

http://ro.blastingnews.com/politica/2015/06/ce-averi-au-parlamentarii-care-au-semnat-proiectul-de-legi-speciale-00443119.html

 

Averile fabuloase ale parlamentarilor care au propus pensiile nesimțite! Proiectul lor, votat de 303 colegi!

Leave a reply