Nuntă mare în PNL, cu invitaţi aleşi pe sprânceană. Crin Antonescu, Stejărel Olaru sau Marian Petrache sunt doar câteva personalităţi din cei 700 de invitaţi la eveniment. Sâmbătă seara, primarul din Caransebeş, Marcel Vela, care este şi preşedintele PNL Caraş-Severin, şi-a măritat fata cu viceprimarul comunei Armeniş. Naşi au fost chiar ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu şi soţia sa.
Crin Antonescu a venit împreună cu fetiţa sa şi cu Adina Vălean. Acesta însă a întârziat, iar socrul mic s-a văzut nevoit să iasă în faţa primăriei şi să-l conducă.

La altar, mireasa a fost condusă de tatăl său, primarul Ioan Marcel Vela. Ei au păşit pe un covor din petale de trandafir. Mândru tare de finii săi, naşul Daniel Chiţoiu le-a urat numai bine. Ministrul nu a uitat nici de ziua preşedintelui Traian Băsescu căruia i-a urat „La mulţi ani!”.

După cununia religioasă, invitaţii au plecat să petreacă la un restaurant de lux. În tot acest timp, Crin Antonescu şi familia sa au fost înconjuraţi de gărzi de corp şi au stat departe de ochii jurnaliştilor.

Atmosfera de la petrecere a fost întreţinută de renumiţi interpreţi de muzică populară, în frunte cu Nicoleta Voica, dar şi de solişti precum Marcel Pavel.


Potrivit ziaristilor de la www.argument-cs.ro ”O nuntă cu ştaif, cu miri frumoşi şi invitaţi pe măsură: Crin Antonescu, preşedintele PNL, cu soţia, Eduard Helwig, ministrul Dezvoltării, Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Tăriceanu, Mariu Obreja, şeful AVAS-ului, Dan Radu Ruşan, vicepreşedintele Senatului, secretarii de stat Selian Victor Fedorca, de la Învăţământ, Mugur Cozmanciuc, de la Mediu, Iulian Butnariu, de la Economie, Tibi Bărbuleciu, de la Transporturi, Dan Mihalache, secretar general adjunct al guvernului. În afară de aceştia au onorat cu prezenţa lor europarlamentarul Cristian Buşoi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, primarul Lugojului, Francisc Boldea, preşedinţii Consiliilor Judeţene Hunedoara, Călăraşi şi Ilfov, Primarul Sectorului VI, Rareş Mănescu, zeci de parlamentari din Bucureşti, Timiş, Bihor, Mehedinţi şi Hunedoara.

Din Banatul de Munte nu puteau lipsi liderii politici, precum: Sorin Frunzăverde, Iosif Secăşan, Gheorghe Pavel Bălan, Nicolae Ştefănescu, primari, consilieri judeţeni şi locali, de la aproape toate formaţiunile politice, dar şi candidaţi ce se vor confrunta în alegerile din decembrie.

Petrecerea a avut loc la Restaurantul Imperial, la ieşire din municipiu spre Herculane, unde o companie de ospătari, chelneri, hostess şi solişti vocali şi instrumentişti au întreţinut atmosfera. Au cântat şi încântat pe cei 700 de invitaţi cântăreţi de excepţie: Elena Gheorghe, Aurelian Temeşan, Nicoleta Voica şi Petrică Moise, care au susţinut un recital în amintirea duetului de acum 30 de ani, Elena Jurjescu şi Traian Jurchelea.”

Leave a reply