În data de 07.10.2012, orele 21.10, pe Calea Caransebeşului din municipiul Reşiţa, a avut loc un accident rutier. În timp ce minorul R.C.C. de 16 ani, din localitate a condus un autoturism, din direcţia Soceni spre Triaj, a pătruns pe contrasens lovind un autoturism parcat pe marginea părţi carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager, D.E.M. de 15 ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, nefiind necesară internarea.

”În urma verificărilor efectute s-a constat că conducătorul autoturismului nu posedă permis de de conducere, de asemenea a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,56% mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală şi vătămare corporală din culpă” ne-a declarat cms Dinu Nicorici.

Comments

  1. rusine, f rusine fiindca un post ca al dv. isi permite sa fure materiale muncite de altii si nici macar sa nu scrie sursa de unde au sustras materialul. imaginile de mai sus sunt FURATE de la http://www.infocs.ro/exclusiv-video-foto-accident-spectaculos-pe-calea-caransebesului-la-volan-la-16-ani-si-cu-alcool-in-sange/ cel mai citit ziar online din Banatul MOntan.
    corect era sa scrieti de unde ati luat imaginile si atunci puteati spune ca sunteti profi, dar asa ……ma abtin de la vorbe grele.
    NU este pt prima data cand procedati la fel, ati mai furat materiale de pe http://www.infocs.ro si le-ati dat pe post.
    in aceste conditii, nu pot sa cred ca puteti da dovada de atata lipsa de profesionalism si bun simt, probabil ca sunteti dezinformati si mintiti in legatura cu sursa acestor materiale.
    infocs nu a fost consultat niciodata daca permite sau nu preluarea materialelor. probabil dv. vi s-a spus altcevca fiindca repet, un post de talia lui rtv nu cred ca isi permite sa fure de la altii si sa puna in propria ograda.

    1. cristian.frant says:

      Cred ca acest comment ar fi trebuit pus pe site-ul RTV, nu aici…

  2. sa inteleg ca mergi mana in mana si furi impreuna cu cei de la RTV? daca tot ai luat materialul video de pe http://www.infocs.ro de ce nu ai pomenit sursa asa cum este deontologic si profesional? si atunci nu mai era nici o problema. este pentru a nu stiu cata oara cand furi materiale de pe http://www.infocs.ro si nu scri de unde le-ai luat. nu exista nici o scuza pt asta. sa o lasi moale ca ,,are sigla infocs pe material” este sigla noastra si trebuia sa dai materialul doar cu acea sigla, fara sa o mai pui pe a celor de la rtv care au furat materialul.
    ce merit -in afara de furt- aveti voi la acest material? cand tu ai stat la caldura si in pat, noi am stat in ploaie si frig la filmare si ne-am facut datoria de jurnalisti.
    RUSINE pentru hotie

    1. cristian.frant says:

      Pentru ca e sigla pe imagine
      De ce puneti sigla infocs? Nu ca sa fie vazuta?

Leave a reply