Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată  a inculpatului MATEI MIHAI ACHIM sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur.

Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 16.06.2010, în jurul orei 0030, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Timişoara, inculpatul a fost oprit de organele de poliţie pentru un control de rutină, însă, întrucât emana miros de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcool-test care a indicat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a rezultat că acesta avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2,50 g/l alcool pur la ora 0130, respectiv 2,35 g/l la ora 0230.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus,  prin rechizitoriu, trimiterea în judecată,  a inculpatului POSA SORIN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat faptul că, la data de 30.07.2011, în jurul orei 0420, inculpatul a condus un autoturism  pe o stradă din municipiul Timişoara, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării inculpatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că, la ora 0445, inculpatul avea o îmbibaţie alcoolică de 1,30 g/l alcool pur, respectiv 1,15 g/l la ora 0545.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara. 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului CALTUN BOGDAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda  permis de conducere, precum şi a inculpatului KATONA FRANCISC TIBERIU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 16.01.2010, în jurul orei 0320, inculpatul Caltun Bogdan a condus un autoturism  pe o strada din municipiul Timişoara, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării inculpatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că, la ora 0345, inculpatul avea o îmbibaţie alcoolică de 1,60 g/l alcool pur, respectiv 1,45 g/l la ora 0445.

În cursul urmăririi penale, a fost audiat, în calitate de martor, inculpatul Katona Francisc Tiberiu care a făcut afirmaţii mincinoase, declarând în mod nereal faptul că el a condus autoturismul în cauză şi că inculpatul Călţun Bogdan se afla în maşină doar în calitate de pasager.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Comments

  1. Eric Egbe Tabe says:

    Vreau să informeze DIICOT că există un cetăţean din Camerun naed SYMPLICE NGIFO FOTIO care a fost de viaţă în România în ultimii patru ani, el este rezident în Bucureşti, el se uită şi ajutându-africani rămâne neschimbată assylum centrul de la Bucuresti pentru a croos ilegal frontiera desuma de 800euros la 1000euros.He este bine vorbind în română, franceză, iar limbile engleză, vieţile sale patrner din Arad numite Republicii Moldova, pe care o folosesc pentru a închiria maşini şi să ia africnas din toata frontiera de a Hungary.He este, de asemenea, implica în lundary bani. şi în prezent, el este dorit de Procuror de DIICOT în Timisoara.he este încă foarte mult activă a obţine, de asemenea, franceze, germane, britanice paşapoarte pe care le dau la aceste imigranţilor de a utiliza pentru a trece graniţa în Ungaria.

Leave a reply