Fiind sesizati prin apelul unic de urgenta 112, politistii au intervenit la un accident rutier produs pe DN6, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebes, in jurul orelor 15.00.

Echipa deplasata la fata locului a constatat in urma cercetarilor, ca in timp ce F.NICOLAE, in varsta de 48 de ani, s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure si prin loc nepermis, a fost lovit de un autocamion, condus regulamentar de catre C.MARCEL, de 33 de ani din directia Caransebes spre Lugoj.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebes pentru ingrijiri medicale, unde a ramas internat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se continua cercetarile pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comments

  1. Pentru primul teolfen am muncit mult, am avut conditii batute in cuie de parintii mei trebuia sa iau peste 9,50 la capacitate. Uneori ma simteam prost, in clasa toti colegii aveau calculator si telefoane mobile gen caramida (numele de cod sub care se ascundea minunatia dupa care tanjeam si eu). Am invatat si am reusit sa imi castig primul teolfen mobil: un Siemens pe care inca il pastrez (micut, albastru si cu tastele tocite de cate sms-uri am trimis). Telefonul a fost imbracat intr-o husa cu un animalut galben, tin minte si acum cat de mandra eram cand il purtam atarnat de gat, mai ceva ca pe un colier.Mi-au facut si abonament odata cu achizitionarea teolfenului, abonament pe care tot parintii mi l-au inchis pentru ca nu ma puteam limita la un anumit cost suplimentar; intotdeauna treceam dincolo de bariera fara sa ma gandesc ca totul se rezuma la bani. Eram un copil fara griji Calculatorul a sosit in casa mea ceva mai tarziu, pe la vreo 15 ani. Primul contact a fost marcant pentru mine. Ma uitam la mouse si nu stiam ce legatura are el cu restul componentelor, priveam monitorul si admiram o imagine cu niste pestisori colorati, dar atat. Nu indrazneam sa ating, sa descopar. Mi se parea o lumea atat de ciudata, atat de diferita. Dar n-a durat mult. Curiozitatea m-a impins spre mouse, am dat primul click ca si cand as fi dat un examen, aveam un entuziasm pe care cu greu mi-l pot explica acum. Usor-usor, lumea virtuala prindea contur. Am descoperit jocurile mai ales Mortal Kombat pentru care ma duceam si la salile de calculatoare ca sa joc in retea, nestiind exact ce inseamna reteaua, am descoperit ca pot asculta muzica, ca pot face proiecte, ca pot sa-mi astern gandurile intr-un document word, iar mai tarziu, am descoperit internetul. Internetul marea mea descoperire. Am invatat sa ma descopar pe mine navigand pe internet, mi-am imbogatit cultura, mi-am alimentat nevoia de a sti, am facut din acesta o unealta pentru constructia mea ca om.

Leave a reply