Încă o victorie pentru handbaliştii reşiţeni, chiar dacă la un singur gol. Trupa lui Omer a trecut cu 27-26 de CSM Satu Mare. Din păcate cu destul de multe accidentări deja la activ, HC Caraş-Severin a avut parte de încă doi accidentaţi. „Am câştigat un meci foarte greu, foarte disputant si tensionat. Pot spune ca a fost chiar dramatic, l-am trait destul de intens pe margine. Noi am fost fără Tucanu si Pîrîianu, am jucat cu o echipă tânără, iar cei de la Satu Mare au jucat cu o mare ardoare, fiindca si-au jucat una dintre ultimele sanse de ramanere in Liga Naţională. Aceasta partida s-a jucat de parcă ar fi fost finala unei competitii, m-am consumat extraordinary pentru că mi-am dorit foarte mult sa casigam ssi sa demonstram ca nu facem jocurile nimanui si ne apărăm correct sansele. Este bine ca se va intrerupe acum campionatul pentru ca Parvan, Vaidasigan si Cuciula s-au accidentat si ei si nu prea am mai fi avut cu cine sa jucam” a spus Aihan Omer.

Cum CSM Satu Mare este cu ambele picioare în liga secundă, având mare nevoie de puncte pentru a spera în supravieţuirea în primul eşalon, finalul de meci a fost extrem de tensionat. Numai că experienţa jucătorilor cărăşeni şi-a spus încă o dată cuvântul şi a trecut cele două puncte în contul nostru, şi păstrând locul IV în campionat.

Comments

  1. I absolutely love your blog and find many of your post’s to be just what I’m looking for. can you offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a number of the subjects you write concerning here. Again, awesome website!

Leave a reply