Frontiera cu Republica Serbia:

Contrabanda cu tigari sarbesti

   Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Naidas, judetul Caras Severin, au depistat in trafic un cetatean roman care transporta, ascunse in diverse locuri special amenajate in interiorul autoturismului propriu, 890 pachete de tigari de contrabanda cu timbru sarbesc, in valoare de 4.460 lei. Persoanei in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savirsirea infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala.

   

Migranti retinuti la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Lunga si Jimbolia, judetul Timis, au retinut 2 respectiv 3 persoane, 2 cetateni tunisieni, 2 palestinieni si un sirian, ce au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania. In toate cazurile au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Frontiera cu Republica Ungaria:

Migranti la zona verde

P olitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, judetul Arad, au depistat si retinut, la aproximativ 20 metri fata de teritoriul statului vecin, doua persoane, cetateni algerieni, care incercau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara, pentru a ajunge in Spatiul Schengen. Persoanelor in cauza le-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

  4,42 kilograme tutun confiscat la frontiera

P olitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Varsand, judetul Arad, au confiscat cantitatea de 4,93 kilograme tutun, in valoare de 1.100 lei, pe care un cetatean roman intentiona sa o introduca ilegal in tara. Pe numele persoanei in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator, peste limita legala.

  Urmarit general depistat la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judetul Arad, au depistat, pe sensul de iesire din tara si predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, un cetatean roman care era dat in urmarire generala, pentru savarsirea infractiunii de instigare la violare de domiciliu.

Comments

  1. i think to write in blogs, you have to be very focused on what is the main subject and the rest comes casually.http://www.frasesparacelular.com

Leave a reply